جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
با سلام
سئوالی که برای من مطرح شده این است که آیا برای کارشناشی ارشد سازه هر 6 مورد امتحانی اعلام شده از سوی سازمان سنجش را باید امتحان داد یا خیر؟
ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید
(۷-۲۱-۱۳۸۸ ۱۲:۰۲ صبح)herroiran نوشته شده: با سلام
سئوالی که برای من مطرح شده این است که آیا برای کارشناشی ارشد سازه هر 6 مورد امتحانی اعلام شده از سوی سازمان سنجش را باید امتحان داد یا خیر؟
ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید
ببینید تمام عناوین امتحانی ضریب 1 دارند یعنی مثل یکسری از رشته ها نیست که برای برخی گرایشها ضریب برخی دروس 0 باشد بنابراین تمام دروس در انتخاب تمام گرایشها موثر هستند
با تشكر از سايت مفيد وپر بار شما من سوالي درباره نحوه سوالات كنكور 89 داشتم مي خواستم بدانم كنكور 89 هم مثل كنكور هاي سال 81 يا 82 است كه سوالاتش به دو قسمت اجباري واختياري تبديل مي شد كه قسمت اختياري ان به چهار گرايش بتن وهيدروليك و راهسازي و... تبديل مي شد كه اجباري ها 90 سوال و اختياري ها 30 سوال بود يا مثل كنكور هاي سال هاي اخير است كه 120 سوال در 6 بخش داده مي شد
(۷-۲۱-۱۳۸۸ ۱۰:۰۰ عصر)neshkmas نوشته شده: با تشكر از سايت مفيد وپر بار شما من سوالي درباره نحوه سوالات كنكور 89 داشتم مي خواستم بدانم كنكور 89 هم مثل كنكور هاي سال 81 يا 82 است كه سوالاتش به دو قسمت اجباري واختياري تبديل مي شد كه قسمت اختياري ان به چهار گرايش بتن وهيدروليك و راهسازي و... تبديل مي شد كه اجباري ها 90 سوال و اختياري ها 30 سوال بود يا مثل كنكور هاي سال هاي اخير است كه 120 سوال در 6 بخش داده مي شد
خیر
عناوین اینها هستند
1- زبان عمومي و تخصصي (انگليسي)
2- رياضيات
3- مكانيك جامدات (مقاومت مصالح 1- تحليل سازهها 1)
4- مكانيك خاك و پيسازي
5- مكانيك سيالات و هيدروليك
6- طراحي (سازههاي فولادي 1 و 2، سازههاي بتني 1 و 2، راهسازي و روسازي راه)
كليه دروس با ضريب 1
برای تمام گرایشها ضریب 1 است بنابراین زدن تست در هر عنوان در رتبه برای انتخاب تمام گرایشها اجباری است و درواقع احتیاط واجب است
دوست عزیز پاسخ دادن به تمام سوالات اجباری است اما به دلیل اعتراضاتی که توسط تعداد بسیار زیادی از بچه ها داره صورت میگیره احتمال داره تا زمان آمدن دفترچه تغییراتی هم صورت بگیره.[/font][/size]
(۷-۲۲-۱۳۸۸ ۱۲:۵۹ صبح)civil-arshad نوشته شده: دوست عزیز پاسخ دادن به تمام سوالات اجباری است اما به دلیل اعتراضاتی که توسط تعداد بسیار زیادی از بچه ها داره صورت میگیره احتمال داره تا زمان آمدن دفترچه تغییراتی هم صورت بگیره.[/font][/size]
---------------------------------
منم همین سوالو داشتم که مثلا دروس طراحی یعنی بتن فولاد روسازی و راهسازی هر چهارتاشو باید بزنیم یا اینکه نه به اختیار خودمون 2تا فولاد و بتن یا راه و روسازی رو بزنیم اما جدیدا کاملا متوجه شدم که هر 4 تا منظور بالایی هاست. یعنی 30 تا سوال از قسمت طراحی میدن که هر چهار تا درس توشه یعنی به نسبت از هر کدوم 6، 7 تا . مقاومت و تحلیل هم که با هم میدن همینطور خا ک و پی و نیز هیدرولیکو با سیالات میدن با این حساب فک کنم دیگه از رشته های دیگه امسال مهمون نداشته باشیم رقابت الکی نیست .... رقابت بین عمرانیاست اونم قوی ها تو میدونن امسال میانگین 30% زیر 500 رتبشه اینو قول میدم به همتون...
(۷-۲۲-۱۳۸۸ ۱۲:۵۹ صبح)civil-arshad نوشته شده: دوست عزیز پاسخ دادن به تمام سوالات اجباری است اما به دلیل اعتراضاتی که توسط تعداد بسیار زیادی از بچه ها داره صورت میگیره احتمال داره تا زمان آمدن دفترچه تغییراتی هم صورت بگیره.[/font][/size]
---------------------------------
منم همین سوالو داشتم که مثلا دروس طراحی یعنی بتن فولاد روسازی و راهسازی هر چهارتاشو باید بزنیم یا اینکه نه به اختیار خودمون 2تا فولاد و بتن یا راه و روسازی رو بزنیم اما جدیدا کاملا متوجه شدم که هر 4 تا منظور بالایی هاست. یعنی 30 تا سوال از قسمت طراحی میدن که هر چهار تا درس توشه یعنی به نسبت از هر کدوم 6، 7 تا . مقاومت و تحلیل هم که با هم میدن همینطور خا ک و پی و نیز هیدرولیکو با سیالات میدن با این حساب فک کنم دیگه از رشته های دیگه امسال مهمون نداشته باشیم رقابت الکی نیست .... رقابت بین عمرانیاست اونم قوی ها تو میدونن امسال میانگین 30% زیر 500 رتبشه اینو قول میدم به همتون...
آقا به نظر من خیلی عالی شده ارشد
یادمه قبلا از رشته هایی مثل کشاورزی و .... تا حطا بهداشت عمومی و خلاصه هرکی مقاومت و سیالات پاس کرده بود میومدن عمران
الان رقابت خیلی عالی تر شده و اینکه دروس تخصصی هم اضافه شده که خوندنش واسه ما که عمران خوندیم خیلی راحت تره و درواقع هرکسی عمران خونده میشه رقیب نه اینکه از رشته های دیگه هم بیان و رقیب زیاد بشه
درسای اضافه شده هم خیلی معقول هستند و نباید زیاد از درس طراحی ترسید
اما نمیدونم عنوان طراحی 30 تاسوال میاد مگه؟ من جایی ندیدم درموردش چیزی گفته باشن
آقا به نظر من خیلی عالی شده ارشد
یادمه قبلا از رشته هایی مثل کشاورزی و .... تا حطا بهداشت عمومی و خلاصه هرکی مقاومت و سیالات پاس کرده بود میومدن عمران
الان رقابت خیلی عالی تر شده و اینکه دروس تخصصی هم اضافه شده که خوندنش واسه ما که عمران خوندیم خیلی راحت تره و درواقع هرکسی عمران خونده میشه رقیب نه اینکه از رشته های دیگه هم بیان و رقیب زیاد بشه
درسای اضافه شده هم خیلی معقول هستند و نباید زیاد از درس طراحی ترسید
اما نمیدونم عنوان طراحی 30 تاسوال میاد مگه؟ من جایی ندیدم درموردش چیزی گفته باشن
[/quote]
....................................
آره بابا به نظر من امسال هم شرکت کننده واقعی کم میشه هم با میانگین کم میشه رتبه خوبی آورد. من در ماهان شرکت کردم سر فصل های آزمون پارسه هم دارم همشون دروس طراحی رو 30 تا تست دادن چهار تا درس بتن ، فولاد ، راهسازی و روسازی جمعا 30 تا سوال میدن اینا .... اما از من نصیحت 4 تا درس مقاومت ، خاک ، سیالات و تحلیل رو بیشتر از بقیه بخونین و روشون وقت بذارین چون اینا پایه هستن و معلومه که از اینا چجور سوالاتی میدن...
نقل قول:آره بابا به نظر من امسال هم شرکت کننده واقعی کم میشه هم با میانگین کم میشه رتبه خوبی آورد. من در ماهان شرکت کردم سر فصل های آزمون پارسه هم دارم همشون دروس طراحی رو 30 تا تست دادن چهار تا درس بتن ، فولاد ، راهسازی و روسازی جمعا 30 تا سوال میدن اینا .... اما از من نصیحت 4 تا درس مقاومت ، خاک ، سیالات و تحلیل رو بیشتر از بقیه بخونین و روشون وقت بذارین چون اینا پایه هستن و معلومه که از اینا چجور سوالاتی میدن...
آقا این درسای اضافه شده اصلا ترس نداره
به نظر منم از درسای قبلی بیشتر میاد اما درسای جدید نباید فراموش بشه