جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
RE: رتبه و درصد های شما در کنکور کارشناسی ارشد عمران 89
<p>دوستان عزیز لطفا درمورد نتیجه نهایی انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد عمران 89 در تاپیک زیر پست بدهید</p>
<p><span style="font-size: medium;"><a href="thread-230.html">http://forum.icivil.ir/thread-230.html</a></span></p>
<p>
(۵-۳-۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ صبح)ravanpak نوشته شده: </p>
<p>
\'pooria_23\' pid=\'1294\' dateline=\'1279878433\ نوشته شده:ریاضی 45 زبان 80 طراحی 10 25 خاک 20 سیالات 20 رتبمم 800 شد. ززززززززززززززززززززززززززببببببببببببببببببببببببببببببباااااااااااااااااااااااااااان یاددددددددددددتون نره. اینم بهترین منبع زبان::: سلام. من یه راه حل فوق العاده آسون براتون دا رم. یه سری از دکترین تازه فارغ التحصیل شده ی عمران که حتما میدونین همشون TOFEL یا IELTS دارند دوتا نرم افزار یادگیری ماکزیمم طراحی کردند، یکی واسه زبان تخصصی ویکی واسه زبان عمومی. زبان تخصصیش شامل تموم لغات کتاب دکتر محمد عزمی، دکترقاضی مرادی، لغات آزمونای سالای قبل، و یه سری لغت تخصصی که تو اکثرمقالات مهندسی عمران اومده. عمومیشم حدود 1000 لغته که شامل کتابای: 504 واژه ی ضروری Essential words for the toefl ( واژگان ضروری تافل ) 400 must have words for the toefl همه ی Concept and comment با صرف روزانه حدود 10 دقیقه از وقتای مرده تون به همه ی کتابای فوق مسلط میشید. باور کنید که منم اول میگفتم غیر ممکنه ولی حالا میگم فقط غیر ممکن،،، غیرممکنه!!!! اینم سایتشه. http://www.gozineakhar.com سال دیگه تو دانشگاه میبینمتون! شاید بازم به درصد زبان من توجه کنید بد نباشه!!!
سایتش خراب بود میشه آدرس یا شماره فروشگاهش رو بدین ممنون</p>
<p>
سلام. بچه ها تورو خدا کمکم کنید.
1) ریاضی
2) زبان
از دبیرستان با این دوتا درس مشکل داشتم و همش واسه همین دوتا درس ضرر کردم.
سه ماه مونده تا کنکور چیکار کنم؟
4 ماه تلاشم با همین دوتا درس به فنا میره.
تو آزمونای بارسه جفتشو منفی میزنم ولی بقیه درسام بالای 30 درصده.
تو رو خدا رقابت رو بذارین کنار و کمکم کنید.