جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
بلههههههه.....به سلامتی این کنکور هم تموم شد...
ولی نوبت دوم سوالهای بتن فولاد خیلی سخت بود...
من از دوستان می خوام جواب این سوال ها را اگر می دونن بگن....
1) سوالی بود در مورد ضریب اطمینان ....سوال اول فولاد... اگر کسی حل کرده بگه
2) سوال مربوط به مقاومت که پرسیده بود کذوم مقطع برای برش مناسبه...
3) سوال اول و دوم تحلیل سازه
4) سوال مربوط به فولاد بتن که گفته بود در بر تکیه گاه باید ورق تقویتی برشی کار گذاشت...
و.....
[b]ی نکته ای رو بگم.کسی اگر سوالی میکنه بگه گرایشش چی بوده.چرا که مثلا سوالای بتن،فولاد سازه با مهندسی پی فرق داشت.من سازه زده بودم و سوالاش به نسبت آسون بود.از 19تا 11/12 تاشو زدم.
روی هم رفته خوب بود.کسایی که سازه زده بودن و کتاب فنایی رو حفظ کرده بودن بد رکب خوردن.مثل خود من.1 دقیقه اول آزمون هنگ بودم.ولی باز خدارو شکر سوالاش آسون بود و 11/12 تاشو زدم.فرمولا یادم رفته بود وگرنه...
(۲-۲۶-۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ صبح)shervin_blueman نوشته شده: [b]ی نکته ای رو بگم.کسی اگر سوالی میکنه بگه گرایشش چی بوده.چرا که مثلا سوالای بتن،فولاد سازه با مهندسی پی فرق داشت.من سازه زده بودم و سوالاش به نسبت آسون بود.از 19تا 11/12 تاشو زدم.
روی هم رفته خوب بود.کسایی که سازه زده بودن و کتاب فنایی رو حفظ کرده بودن بد رکب خوردن.مثل خود من.1 دقیقه اول آزمون هنگ بودم.ولی باز خدارو شکر سوالاش آسون بود و 11/12 تاشو زدم.فرمولا یادم رفته بود وگرنه...
چرا...مگه کسایی که از فنایی خونده بودن بد زدن؟؟؟؟ من شنیدم یکی می گفت اصلا عددهای سوالات مربوط به مقاومت و تحلیل عوض هم نشده بود و عینا مثل کتاب فنایی بود.
راستی من هم سازه بودم ...شما اون سوال هایی که بالا پرسیدم را چطوری زدین؟
سلام دوستان.من خاک و پی تهران مرکز زده بودم.از چند نفر که پرسیدم فکر کنم سوالات با هم فرق میکرده.مثلا سوالات خاک ما با سازه یکی نبوده.کسی اطلاع داره صحت این موضوع رو؟
سلام دوستان.من خاک و پی تهران مرکز زده بودم.از چند نفر که پرسیدم فکر کنم سوالات با هم فرق میکرده.مثلا سوالات خاک ما با سازه یکی نبوده.کسی اطلاع داره صحت این موضوع رو؟
800 نفر هم شرکت کننده داشت.
(۲-۲۶-۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ صبح)shervin_blueman نوشته شده: [b]ی نکته ای رو بگم.کسی اگر سوالی میکنه بگه گرایشش چی بوده.چرا که مثلا سوالای بتن،فولاد سازه با مهندسی پی فرق داشت.من سازه زده بودم و سوالاش به نسبت آسون بود.از 19تا 11/12 تاشو زدم.
چرا...مگه کسایی که از فنایی خونده بودن بد زدن؟؟؟؟ من شنیدم یکی می گفت اصلا عددهای سوالات مربوط به مقاومت و تحلیل عوض هم نشده بود و عینا مثل کتاب فنایی بود.
راستی من هم سازه بودم ...شما اون سوال هایی که بالا پرسیدم را چطوری زدین؟
شما مطمعا هستی که سازه زدی؟سازه کجا رو زدی؟تهران یا شهرستان؟ من تهران زدم.هیچکدوم از سوالایی که پرسیدی رو به یاد ندارم.یهنی مطمعا هستم که همچین چیزی رو نداشتیم.
مقاومت گرایش خاک و پی و زلزله از کتاب فنایی بود.مقاومت گرایش سازه فرق میکرد.رفیقم تستای فنایی رو حفظ کرد و رفت سر جلسه.گرایشش هم خاک و پی بود.میگه 90 زدم...
(۲-۲۶-۱۳۸۹ ۰۱:۵۷ صبح)mehrad_titan نوشته شده: سلام دوستان.من خاک و پی تهران مرکز زده بودم.از چند نفر که پرسیدم فکر کنم سوالات با هم فرق میکرده.مثلا سوالات خاک ما با سازه یکی نبوده.کسی اطلاع داره صحت این موضوع رو؟
800 نفر هم شرکت کننده داشت.
همینطور.نه تنها خاکش.سیالات-ریاضی-مقاومت-تحلیل.-سوالای بتنش.همش فرق میکرده.باید بگم سوالای رشته سازه 10 برابر ساده تر از خاک و پی بوده...
همینطور.نه تنها خاکش.سیالات-ریاضی-مقاومت-تحلیل.-سوالای بتنش.همش فرق میکرده.باید بگم سوالای رشته سازه 10 برابر ساده تر از خاک و پی بوده...
[/quote]
فکر می کنم شما اشتباه می کنید....سوالات رشته سازه در نوبت بعد الظهر خیلی سخت بود...
مخصوصا فولاد بتن
دوستان در رشته سازه جواب این سوال ها را چی زدین؟
4) سوال مربوط به فولاد بتن که گفته بود در بر تکیه گاه باید ورق تقویتی برشی کار گذاشت...
(۲-۲۶-۱۳۸۹ ۰۳:۵۶ صبح)alihps نوشته شده: همینطور.نه تنها خاکش.سیالات-ریاضی-مقاومت-تحلیل.-سوالای بتنش.همش فرق میکرده.باید بگم سوالای رشته سازه 10 برابر ساده تر از خاک و پی بوده...
فکر می کنم شما اشتباه می کنید....سوالات رشته سازه در نوبت بعد الظهر خیلی سخت بود...
مخصوصا فولاد بتن
دوستان در رشته سازه جواب این سوال ها را چی زدین؟
[/quote]
این سوالایی که شما داری میپرسی سوالای گرایش خاک و پی بوده.رفیقم خاک و پی زده بود.ازش پرسیدم.گفت آره.این سوالا رو داشتیم.منی که سازه امتحان دادم این سوالارو نداشتم.
مگه سوالات صفحات آخر دفترچه دوم مربوط به سوالات بتن فولاد رشته سازه نبود؟؟؟؟؟
من حتی مطمئنم سوال اول فولاد یعنی سوال شماره 121 در مورد ضریب اطمینان FS بود...