انجمن های تخصصی دانشجویان و مهندسین عمران
  • انجمن
  • جستجو
  • لیست کاربران
  • تقویم
  • راهنمایی
  • سردر

زمان جاری: 05-18-2013, 07:38 PM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورود — عضویت)

[-]
آخرین ارسالی ها
درخواست سمینار یا پایان نامه
شروع کننده:sabz آخرین ارسال توسط:sabz پاسخ ها:0 درخواست ها مشاهده:7 زمان:امروز
درخواست پایان نامه
شروع کننده:یمین آخرین ارسال توسط:bahar jon jon پاسخ ها:7 پایان نامه معماری مشاهده:1034 زمان:امروز
دانلود نقشه های سازه و معماری ساختمان 12 طبقه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:bahar jon jon پاسخ ها:1 دانلود نقشه مشاهده:735 زمان:امروز
دانلود نقشه معماری مجتمع ورزشی
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:bahar jon jon پاسخ ها:1 دانلود نقشه مشاهده:88 زمان:امروز
متون را سریع ترجمه کنید +دانلود
شروع کننده:M.sh آخرین ارسال توسط:giba1990 پاسخ ها:3 آموزش زبان مشاهده:419 زمان:دیروز
می خای میلیاردر بشی
شروع کننده:vinda آخرین ارسال توسط:giba1990 پاسخ ها:43 آگهی استخدام مشاهده:4042 زمان:دیروز
5 سوال کلیدی برای انتخاب رشته کارشناسی‌ارشد عمران
شروع کننده:hamid1377 آخرین ارسال توسط:hamid1377 پاسخ ها:0 منابع , آزمون , برنامه ریزی کنکور سراسری مشاهده:72 زمان:دیروز
جدول رتبه و. رشته و دانشگاه قبولی ارشد عمران سراسری
شروع کننده:wradmard آخرین ارسال توسط:hamid1377 پاسخ ها:5 منابع , آزمون , برنامه ریزی کنکور سراسری مشاهده:15912 زمان:دیروز
دانلود جزوه بتن1 دکتر بهشتی دانشگاه خواجه نصیر
شروع کننده:M.sh آخرین ارسال توسط:-pmehdi پاسخ ها:1 جزوات درسی مشاهده:209 زمان:دیروز
تصاوير استثنايي و فوق العاده ديدني از دبي
شروع کننده:salamian آخرین ارسال توسط:salamian پاسخ ها:0 فیلمها و عکس های مهندسی عمران مشاهده:120 زمان:05-16-2013

انجمن های تخصصی دانشجویان و مهندسین عمران / کنکورها و آزمونها / کنکور کاردانی به کارشناسی / دانشگاه سراسری / کاردانی به کارشناسی عمران و یک راهنمایی

ارسال پاسخ 
حالت موضوعی | حالت خطی
کاردانی به کارشناسی عمران و یک راهنمایی
نویسنده پیام
aliarya
Registered
**
یافتن تمام ارسالهای نویسنده
وضعیت : آفلاین

اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #1
کاردانی به کارشناسی عمران و یک راهنمایی
با سلام
بنده فارغ التحصیل کاردانی برق هستم و در آزمون کاردانی به کارشناسی 89 سراسری عمران رو انتخاب کردم .
و چون هیچ مطالعه قبلی در دروس عمران نداشتم میخواستم بدونم از کجا شروع کنم و چه کتاب هایی رو مطالعه کنم . ممنون میشم یک راهنمایی جامع و کامل بکنید.
04-30-2010 04:01 AM
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط
آگهی

MKamali
Registered

سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 27 ارسال

ارسال: #2
RE: کاردانی به کارشناسی عمران و یک راهنمایی
سلام
دوست عزیز بهترین و کاملترین راهنمایی به شما اینه که رشته خودتو ادامه بدی، چندتا از دلیل هایی که واسه نظرم دارم، اینه:

1 : مهمترین دلیل اینه که اون 2 سالی از عمرت صرف درسهای سنگین رشته برق کردی مثل مدار و ماشین الکتریکی و ... تلف می شه، یادت بیاد شبهای امتحان چقدر به ذهنت فشار می یومد...
از طرف دیگه 2 سال واسه این مدرکی که گرفتی کلی هزینه کردی

2 : خودت هم می دونی نسبت به کسی که کاردانی عمران داره و می خواد کارشناسی شرکت کنه از نظر اطلاعات درسی خیلی عقب هستی ( ناراحت نشو، ولی واقعیت داره) پس همه شرکت کننده ها آزمون واسه تو رقیب های جدی هستن و شانس قبولیت دانشگاه های تراز پایین هستن، مطمئن باش دانشگاه برای پیدا کردن بازار کار خیلی تأثیر داره

3 : دلیل بعدی اینه که بعد از پیدا کردن کتابهای مناسب برای شرکت در کنکور، باید بدونی مطالب رو چطور بخونی که موفق باشی منظورم اینه درس نقشه برداری رو نمی شه مثل مدار خوند
روش درس خوندن هم به اندازه کتاب مهمه، اگه بهترین کتابها رو پیدا کنی تا وقتی ندونی چطور استفاده کنی فایده ای نداره، در صورتی که یه کاردان عمران ممکن با خوندن تستهای سال های قبل واسه کنکور آماده بشه.

4 : فرض کنیم قبول شدی...
اول از همه تمام دروس کاردانی عمران رو پیش می خوری این یعنی 2 سال باید اضافه درس بخونی و هزینه کنی که با توجه به دلیل اول یعنی 4 سال ار عمرت تلف شده که واقعا زیاده...
بعد از پاس کردن دروس کاردانی که اصلا راحت نیست تازه می رسی به دروس کارشناسی که الی ماشا...
فولاد، بتن، تحلیل، زلزله، بارگذاری، هیدرولوژی، خاک، سیالات، راه سازی، روسازی، هیدرولیک و....
هر کدومشون به اندازه یک ترم وقت گیرن ( البته به استاد و دانشگاه بستگی داره)
فکر نکن راحتن، واقعا درسهای سنگینی هستن

دوست عزیز بازم می گم بهتره تلاش کنی رشته خودتو ادامه بدی، رشته شما هم واقعا عالیه
هم بازار کار مناسبی داره هم رشته ای هست که جای پیشرفت زیادی واسه شما هست
این نظر من بود، تصمیم گیرنده خودتی

از همه دوستان هم می خوام نظر خودشنو مطرح کنن

MKamali
05-01-2010 03:37 PM
 سپاس شده توسط
wradmard
مدیر کل سایت

اعتبار: 7
سپاس ها 266
سپاس شده 367 بار در 154 ارسال

ارسال: #3
به نظر من هم اگر فرض کنیم کارشناسی قبول بشی مطمئن باش واسه ادامه حتما میمونی و عمرت تلف میشه تا مدرک بگیری ما کسایی را داریم که کاردانی به کارشناسی را دارن 9 ترمه تموم میکنن تازه تو همین رشته هم کاردانی گرفتن
خلاصه سختی های دروس کارشناسی باتوجه به اینکه اصلا توی این فضا نبودی واست سنگین تموم میشه

پرتال جامع دانشجویان و مهندسین عمران
اگر عضو نیستید نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید . لطفا
وارد شوید یا از
اینجا
ثبت نام کنید
05-02-2010 03:16 AM
 سپاس شده توسط
mohamad hasan
Registered
**

سپاس ها 0

ارسال: #4
\'aliarya\' pid=\'911\' dateline=\'1272564067\ نوشته است:با سلام
بنده فارغ التحصیل کاردانی برق هستم و در آزمون کاردانی به کارشناسی 89 سراسری عمران رو انتخاب کردم .
و چون هیچ مطالعه قبلی در دروس عمران نداشتم میخواستم بدونم از کجا شروع کنم و چه کتاب هایی رو مطالعه کنم . ممنون میشم یک راهنمایی جامع و کامل بکنید.
07-14-2010 01:29 AM
 سپاس شده توسط
majidsaze
Registered
**

سپاس ها 0

ارسال: #5
سلام دوست عزیز.
من بهت توصیه میکنم که رشته خودتو ادامه بدی چون عمران همچین آش دهن سوزی هم نیس با این بازار کار خراب همه توش موندن .اگر هم کسی بهت گفته درساش از برق آسونتره راست گفته ولی نه واسه کسی که 2سال برق خونده چون اینجور که معلومه تو هنوز با الفبای عمرانم آشنا نیستی .اگرهم خواستی آشنا بشی برو استاتیک مفاومت و فیزیک مکانیک بخون
که مثل جدول ضرب تو ریاضیه.بازم اگه دیدی امیدی هس ادامه بده
07-26-2010 07:11 PM
 سپاس شده توسط
mehpar
Registered
**

سپاس ها 0

ارسال: #6
با سلام
فقط یک نفر کمک کرد باقی همه آیه یاس خوندن
با تشکر از اون یک نفر
تازه من کاردانی فناوری اطلاعات خوندم و حالا عمران گرایش آب وفاضلاب
دوست عزیز اول از همه ببین به چی عللاقه داری
12-01-2010 08:05 PM
 سپاس شده توسط
آگهی

neo2space
Registered
**

سپاس ها 5
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال

ارسال: #7
بنظرم هم تشما درست میگی هم بچه های عمران ،منطقی این رشته اینه که از اوا بخونی تو که دو سال میخوای بخونی ولی بجاش با قدرت کارشناسی قبول میشو میخونی هم فشار روت کمتره هم مفهوم بیشتر یاد میگیری ولی اگه عجله داری و تصمیمتو گرفتی تا میتونی استاتیک بخون ایشالا موفق باشی
10-18-2012 05:23 AM
 سپاس شده توسط
klm12
Registered
**

سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

ارسال: #8
سلام
1.قطعا دروس عمران از برق بسیار ساده تره و به ریاضیاتی بسیار ساده تر احتیاج داره.
2.مسئله مهم در عمران درک بارها و گشتاور ها و تحلیل فیزیکی اثر اونها بر سازه است. سازه های ما پایدار هستند و درک و تحلیل شون ساده است(نسبت به مهندسی مکانیک)
3.شما باید استاتیک و مقاومت مصالح رو کاملا ( باز هم تاکید می کنم کاملا !)بفهمی . از دبیر های خصوصی یا کلاس هم استفاده کنی خوبه. این دروس وقعا زیر بنای دروس بعدی هست .
4. دنبال علاقه خودت باش اگر درست درس بخونی و دنبال پیشرفت باشی حتما موفق میشی. اگر دانشگاه خوبی قبول نشدی هم ناراحت نشو.آدم 4سال با دانشگاهش زندگی می کنه و یک عمر با رشته اش.
موفق و پیروز باشی
12-07-2012 05:53 PM
 سپاس شده توسط Quasar
« قدیمی تر | جدید تر »
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تغییر عنوان رشته عمران-عمران به مهندسی اجرایی عمران pershinka 53 15,644 03-24-2013 07:36 AM
آخرین ارسال: saeedengine
Question یک سوال برای کاردانی عمران؟ ALIHADDADY 5 1,702 11-27-2012 01:12 AM
آخرین ارسال: reza4128
  کارنامه کاردانی به کارشناسی عمران mahan.k2 4 1,206 11-20-2012 11:01 PM
آخرین ارسال: r e z a
  راهنمایی کاردانی به کارشناسی mahan.k2 0 564 10-18-2012 03:52 PM
آخرین ارسال: mahan.k2
  اگه کسی پاسخنامه کنکور کاردانی به کارشناسی عمران 1390 رو داره بزاره ممنون میشم ysamodi1370 1 1,584 08-19-2012 04:01 AM
آخرین ارسال: Payam110313
  سوالات کاردانی به کارشناسی 90 Payam110313 11 7,904 08-15-2012 05:40 PM
آخرین ارسال: narmineh
  راهنمایی در مورد کاردانی به کارشناسی عمران s.dehnad 4 5,468 10-03-2011 06:27 AM
آخرین ارسال: M.sh
  سوالات تخصصی آزمون کاردانی به کارشناسی 87و88 Payam110313 1 2,168 09-17-2011 08:36 PM
آخرین ارسال: M.sh
  سوالات کاردانی به کارشناسی 89 11500 2 5,203 09-17-2011 05:37 AM
آخرین ارسال: Payam110313

• نمایش نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به دوستان
  • مشترک شدن در موضوع
پرش در انجمن:

ارتباط با ما | پرتال جامع عمران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند RSS

Pharmaboard Plugins, ترجمه فارسی: مای بی بی ساپورت
MyBB, © 2002-2013 MyBB Group.
Theme Created By Cosmic Studios