[-]
آخرین ارسالی ها
درخواست نرم افزار تفکیک اراضی
شروع کننده:seebche آخرین ارسال توسط:seebche پاسخ ها:5 و نرم افزارهای وابسته Aouto cad مشاهده:269 زمان:امروز
سوال در مورد اجرای هال (سالن) 9 * 9
شروع کننده:P@dmIRA آخرین ارسال توسط:P@dmIRA پاسخ ها:0 گفتگوی آزاد مشاهده:49 زمان:امروز
برگزاری دوره های جامع Safe , Etabs بصورت کاملا حرفه ای توسط مهندس غفاری
شروع کننده:sardar_maad آخرین ارسال توسط:sardar_maad پاسخ ها:4 نرم افزارهای تخصصی مشاهده:536 زمان:دیروز
ویدئو آموزش درس دینامیک
شروع کننده:Mahdiran12 آخرین ارسال توسط:Mahdiran12 پاسخ ها:0 درخواست ها مشاهده:62 زمان:دیروز
دانلود نقشه معماری مدرسه راهنمایی ۱۸ کلاسه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:45 زمان:دیروز
نقشه طرح هادی روستا با مساحت تقریبی ۲ هکتار
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:40 زمان:دیروز
تغییر ناگهانی سختی در نرم افزار Etabs
شروع کننده:deri آخرین ارسال توسط:deri پاسخ ها:0 Etabs مشاهده:70 زمان:دیروز
دانلود پلان پارک آبشار امیدیه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:95 زمان:۲-۳۱-۱۳۹۱
دانلود کتاب فارسی آموزش اتوکد 2012 به صورت تصویری (autocad 2012)
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود کتاب و مجلات معماری مشاهده:228 زمان:۲-۳۱-۱۳۹۱
جزوه بارگذاری دکتر زاهدی + چندین مثال وتمرین حل شده
شروع کننده:kawoshgar آخرین ارسال توسط:sonya پاسخ ها:4 جزوات درسی مشاهده:8653 زمان:۲-۳۱-۱۳۹۱

منابع , آزمون , برنامه ریزی کنکور سراسری   معرفی منابع و آزمون و برنامه ریزی و بحث درمورد کنکور ارشد سراسری
آغاز کننده MKamali
ارسال ها 72
بازدید ها 38135
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین کتابها برای موفقیت در آزمون کنکور سراسری
نویسنده پیام
shadi_raheb
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 0
1 بار تشکر شده در 1 پست
شماره ارسال: #71
RE: بهترین کتابها برای موفقیت در آزمون کنکور سراسری
(۴-۸-۱۳۸۹ ۰۴:۳۵ عصر)s989 نوشته شده:  تو سایت هست البته واسه فروش ، ولی نمیدونم جزوه ی کاملیه یا نه ،
منم میخوام بگیرم ،
دوستان اگر راجع بع این جزوه نظری دارید مارو بی نصیب نذارین ...

جزوه ی معتقدی جزوه ی بسیار خلاصه و سبکیه که فقط برای مرور و در صورت مسلط بودن، مفیده
ریاضیات نیکوکار(3 جلد) بهترین گزینه س و در کنارش کتابار رفرنس مثل توماس برای رجوع در صورت اشکال و نیاز به حل تمرینهای بیشتر.
۱-۲۶-۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : irdwg
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

Bermuda
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #72
RE: بهترین کتابها برای موفقیت در آزمون کنکور سراسری
امسال که کنکور افتضاح بود خدا میدونه نتیجه ش چطوری بوده باشه من پارسال در حال تحصیل کنکور دادم قبول شدم امسال گقتم که پارسال نخوندم قبول شدم ولی امسال بخونم دیگه رتبه 1 هستم که حتی فکر نمیکنم مجازم بشم

ولی به هر حال هر کسی میخواد کنکور بده حتما حتما از رو منبع بخونه چون واقعا رفته سوی تفهیمی بودن

فنایی کلا سنگینه از اول با اون شروع نکنید به نظر من اول باید جزوات دانشگاه خودمونو کامل مسلط باشیم بعد
واسه ریاضیم همیشه آقاسی خوب بوده
واسه خاکو پی هم جزوات استاد رنجبر
۱-۲۶-۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ