[-]
آخرین ارسالی ها
درخواست نرم افزار تفکیک اراضی
شروع کننده:seebche آخرین ارسال توسط:seebche پاسخ ها:5 و نرم افزارهای وابسته Aouto cad مشاهده:268 زمان:امروز
سوال در مورد اجرای هال (سالن) 9 * 9
شروع کننده:P@dmIRA آخرین ارسال توسط:P@dmIRA پاسخ ها:0 گفتگوی آزاد مشاهده:49 زمان:امروز
برگزاری دوره های جامع Safe , Etabs بصورت کاملا حرفه ای توسط مهندس غفاری
شروع کننده:sardar_maad آخرین ارسال توسط:sardar_maad پاسخ ها:4 نرم افزارهای تخصصی مشاهده:517 زمان:دیروز
ویدئو آموزش درس دینامیک
شروع کننده:Mahdiran12 آخرین ارسال توسط:Mahdiran12 پاسخ ها:0 درخواست ها مشاهده:62 زمان:دیروز
دانلود نقشه معماری مدرسه راهنمایی ۱۸ کلاسه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:45 زمان:دیروز
نقشه طرح هادی روستا با مساحت تقریبی ۲ هکتار
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:40 زمان:دیروز
تغییر ناگهانی سختی در نرم افزار Etabs
شروع کننده:deri آخرین ارسال توسط:deri پاسخ ها:0 Etabs مشاهده:70 زمان:دیروز
دانلود پلان پارک آبشار امیدیه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:94 زمان:۲-۳۱-۱۳۹۱
دانلود کتاب فارسی آموزش اتوکد 2012 به صورت تصویری (autocad 2012)
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود کتاب و مجلات معماری مشاهده:226 زمان:۲-۳۱-۱۳۹۱
جزوه بارگذاری دکتر زاهدی + چندین مثال وتمرین حل شده
شروع کننده:kawoshgar آخرین ارسال توسط:sonya پاسخ ها:4 جزوات درسی مشاهده:8653 زمان:۲-۳۱-۱۳۹۱

طراحی مسیر و راهسازی  
آغاز کننده zazaza
ارسال ها 2
بازدید ها 539
Tags: کمک برای ,
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای
نویسنده پیام
zazaza
آفلاین
کاربر خودمونی
*

تاریخ ثبت نام: آبا ۱۳۹۰
اعتبار: 0
3 بار تشکر شده در 3 پست
شماره ارسال: #1
کمک برای
یک نقشه توپوگرافی راه برای انجام پروژه راه بزارید.
۸-۲۰-۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

mst_ab
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: اسف ۱۳۹۰
اعتبار: 0
2 بار تشکر شده در 1 پست
شماره ارسال: #2
RE: کمک برای
اگر برای انجام پروژه راه می خواین از Autodesk Civil3D استفاده کنید، به راحتی می تونید گوگل ارث رو باز کنید و روی هر جا که دوست داشتید زوم کنید و از داخل سیویل تری دی نقشه ی توپوگرافی جایی که با گوگل ارث روش زوم کردید رو برداشت کنید و به محیط سه بعدی سیویل تری دی بیارید. هم می تونید پلات بگیرید، هم می تونید بقیه ی کارها مثل رسم alignment و profile و ادامه ی کارها رو داشته باشید.
به علاوه با توجه به اینکه محیط سه بعدی هست،و می تونید زمین رو به صورت سه بعدی ببینید و بچرخونید، درک بهتری از زمین خواهید داشت، پیشنهاد می کنم از همین نرم افزار استفاده کنید و دور Land رو خط بکشید، بسیار نرم افزار خوبی هست و خود بنده هم برای پروژه راه از همین نرم افزار استفاده کردم.
کاری که با لند در یک هفته انجام میدید رو با سیویل تری دی توی 1 روز انجام خواهید داد!

اگر هم نمی خواین از این نرم افزار استفاده کنید، باید نقشه توپوگرافی خوبی تهیه کنید. الان نقشه های یه قسمت هایی از کرمانشاه(فکر کنم) روی اینترنت هست. بچه ها برای پروژه راه بیشتر از اونا استفاده می کنن. اگر پیدا کردم براتون میذارم.

موفق باشید.
۱۲-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: