جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
اگر برای انجام پروژه راه می خواین از Autodesk Civil3D استفاده کنید، به راحتی می تونید گوگل ارث رو باز کنید و روی هر جا که دوست داشتید زوم کنید و از داخل سیویل تری دی نقشه ی توپوگرافی جایی که با گوگل ارث روش زوم کردید رو برداشت کنید و به محیط سه بعدی سیویل تری دی بیارید. هم می تونید پلات بگیرید، هم می تونید بقیه ی کارها مثل رسم alignment و profile و ادامه ی کارها رو داشته باشید.
به علاوه با توجه به اینکه محیط سه بعدی هست،و می تونید زمین رو به صورت سه بعدی ببینید و بچرخونید، درک بهتری از زمین خواهید داشت، پیشنهاد می کنم از همین نرم افزار استفاده کنید و دور Land رو خط بکشید، بسیار نرم افزار خوبی هست و خود بنده هم برای پروژه راه از همین نرم افزار استفاده کردم.
کاری که با لند در یک هفته انجام میدید رو با سیویل تری دی توی 1 روز انجام خواهید داد!
اگر هم نمی خواین از این نرم افزار استفاده کنید، باید نقشه توپوگرافی خوبی تهیه کنید. الان نقشه های یه قسمت هایی از کرمانشاه(فکر کنم) روی اینترنت هست. بچه ها برای پروژه راه بیشتر از اونا استفاده می کنن. اگر پیدا کردم براتون میذارم.