[-]
آخرین ارسالی ها
راهنماي تصويري محاسبه و اجراي سقف هاي تيرچه و بلوك
شروع کننده:mmrrss آخرین ارسال توسط:mmrrss پاسخ ها:0 جزوات درسی مشاهده:46 زمان:امروز
معرفی تمام گرایشهای کارشناسی ارشد عمران
شروع کننده:ali_mh852 آخرین ارسال توسط:mmrrss پاسخ ها:21 گرایشهای ارشد مشاهده:13232 زمان:امروز
8 ساعت آموزش ویدئویی کاربردی Google SketchUp
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 متفرقه معماری مشاهده:44 زمان:امروز
دانلود نقشه معماری و سازه ساختمان 5 طبقه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:32 زمان:امروز
دانلود نقشه معماری یک طبقه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:22 زمان:امروز
دانلود فیلم آموزش تری دی مکس در معماری
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:sonya پاسخ ها:1 متفرقه معماری مشاهده:125 زمان:دیروز
جملات زیبا
شروع کننده:ali reza 1111 آخرین ارسال توسط:felez پاسخ ها:28 گفتگوی آزاد مشاهده:2125 زمان:دیروز
دانلود ۱۲ عکس زیبا از نمونه های راندو شده
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 متفرقه معماری مشاهده:87 زمان:۲-۲۷-۱۳۹۱
دانلود نقشه جزئیات سازه فلزی
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:108 زمان:۲-۲۷-۱۳۹۱
سوال در مورد لند با گوگل ارث
شروع کننده:behnamy آخرین ارسال توسط:felez پاسخ ها:3 نرم افزارهای نقشه برداری و راهسازی مشاهده:174 زمان:۲-۲۷-۱۳۹۱

کنکور کارشناسی ارشد عمران   درمورد هر آنچه مربوط به کنکور ارشد عمران است بحث میشود
آغاز کننده marjansatarzade
ارسال ها 7
بازدید ها 1862
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تکمیل ظرفیت ارشد
نویسنده پیام
marjansatarzade
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: شهر ۱۳۹۰
اعتبار: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #1
تکمیل ظرفیت ارشد
سلام من تازه عضو شدم نمیدونم توی قسمت درستی دارم سوالمو مینویسم یا نه اما خواهشا راهنمایی کنید
من ارشد آزاد 90 رتبه ی 56 در رشته ی سازههای هیدرولیکی رودهن با نمره کل 5641آوردم آخرین نفر با نمره ی5935 و رتبه 30 قبول شده بود خواهشا بگید آیا امکانش هست که تکمیل ظرفیت اول در همان واحد انتخابی یعنی رودهن قبول شم ؟
۶-۳۱-۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

1357
آفلاین
کاربر نیمه فعال

تاریخ ثبت نام: شهر ۱۳۸۹
2 بار تشکر شده در 2 پست
شماره ارسال: #2
RE: تکمیل ظرفیت ارشد
با سلام ترازم 5697 و رتبم 89 دانشگاه ازاد نجف اباد(سازه) شده و تراز آخرین نفر قبولی 6461 و رتبش 30 هست کسی میدونه احتمال قبوليم در تكميل ظرفيت هست یا نه؟
۷-۳-۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ عصر
M.sh
آفلاین
مدیر ارشد انجمن

تاریخ ثبت نام: مرد ۱۳۸۹
129 بار تشکر شده در 87 پست
شماره ارسال: #3
احتمالش خیلی کمه که قبول بشید
خیلی فاصله تا نفر آخر در نوبت اول دارید از دو برببر هم بیشتر
اگرم نشدی که خیالی نیست دوباره بخون جای بهتر قبول بشی
۷-۳-۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ عصر
jack007
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: ارد ۱۳۹۰
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #4
مهندسی عمران محیط زیست
دوستان سلام
بنظر شما من با مدرک بهداشت محیط می تونم در گرایش عمران محیط زیست موفق باشم ؟ البته عرض کنم که دروس بهداشت محیط دقیقا همون دروس ارشد عمران محیط زیسته. با سپاس
۷-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ عصر
M.sh
آفلاین
مدیر ارشد انجمن

تاریخ ثبت نام: مرد ۱۳۸۹
129 بار تشکر شده در 87 پست
شماره ارسال: #5
(۷-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ عصر)jack007 نوشته شده:  مهندسی عمران محیط زیست
دوستان سلام
بنظر شما من با مدرک بهداشت محیط می تونم در گرایش عمران محیط زیست موفق باشم ؟ البته عرض کنم که دروس بهداشت محیط دقیقا همون دروس ارشد عمران محیط زیسته. با سپاس

بله خوب حتما میتونید موفق باشید چراکه نه اتفاقا به عقیده من این گرایش های عمران خیلی الان بازار کار خوبی داره چون هنوز اشباع نشده
۷-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۰۲ عصر
تشکر شده توسط : jack007
smith2010
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: مهر ۱۳۹۰
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #6
(۶-۳۱-۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ عصر)marjansatarzade نوشته شده:  سلام من تازه عضو شدم نمیدونم توی قسمت درستی دارم سوالمو مینویسم یا نه اما خواهشا راهنمایی کنید
من ارشد آزاد 90 رتبه ی 56 در رشته ی سازههای هیدرولیکی رودهن با نمره کل 5641آوردم آخرین نفر با نمره ی5935 و رتبه 30 قبول شده بود خواهشا بگید آیا امکانش هست که تکمیل ظرفیت اول در همان واحد انتخابی یعنی رودهن قبول شم ؟

به احتمال خیلی زیاد.

من رتبه ام 90 شده بود آخرین رتبه قبولی دانشگاه آزاد ارشد عمران - قزوین 24 بودش . تو تکمیل ظرفیت قبول شدم با تراز 5681

راستی کسی میدونه که شهریه ترم اول ارشد آزاد عمران معمولا تو چه بازه ی ریالی هست . متشکرم
۷-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ عصر
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

hamed_a5
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: مهر ۱۳۹۰
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #7
با سلام به دوستان گل
من سازه های هیدرولیکی تهران جنوب زده ام، در تکمیل ظرفیت اول قبول نشدم 8 نفر با آخرین نفر تکمیل ظرفیت اول فاصله دارم فکر میکنین در تکمیل ظرفیت دوم قبول بشم؟ یا بشینم برا کنکور سال بعد بخونم؟!! ممنونم اگه کمک کنین.
۷-۳۰-۱۳۹۰ ۰۳:۴۱ صبح
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: