جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
RE: کنکور کارشناسی ارشد عمران سال 89 را چطور ارزیابی کردید؟؟
سلام
بچه ها اگه کسی میدونه لطف کنه بگه چرا سوال مربوط به CBR روسازی شده 10 !!!!!!!!!!!!
مبنای CBR مگه 75 درصد نیست (در صورتی که 8 نمونه داشته باشیم) ؟ ؟ ؟
بنظر شما اشتباه نکردن ؟
<p>سلام.به نظر من امكان نداره ميانگينها بيشتر از 5 يا 6 درصد بالاتر بره نسبت به پارسال.ضمنا يكي از دوستان گفته بود پارسال ميانگين 20 رتبه 1700 آورده.نه اينطور نيست.من با ميانگين 20.6</p>
<p>و معدل 16.20 از آزاد قزوين رتبم شد 2024.</p>
<p>
(۱۲-۱۷-۱۳۸۸ ۰۸:۰۵ عصر)salar_sh نوشته شده: </p>
<p>سلام.به نظر من امكان نداره ميانگينها بيشتر از 5 يا 6 درصد بالاتر بره نسبت به پارسال.ضمنا يكي از دوستان گفته بود پارسال ميانگين 20 رتبه 1700 آورده.نه اينطور نيست.من با ميانگين 20.6</p>
<p>
</p>
<p> </p>
<p> سلام دوست عزیز.این میانگین دوست من بود.معدلش هم حدود شما بود از دانشگاه اصفهان رشته کارشناسی نقشه برداری بود ارشد عمران داد.واسه همینه میگم فقط با میانگین نمیشه نظر داد و معدل و دانشگاه کارشناسی و درصد هر درس و تراز هر درس هم تاثیر داره</p>
<p>
<p>
چه جوری با میانگین 20؟؟؟ من میانگینم 18 شد پارسال رتبه ام 2027 درصد صفر یا منفی داشتی؟؟؟؟؟</p>
<p>معدل من از شما کمتر هم بود</p>
معدل موثرت 16.2 بود؟
<p>
(۱۲-۱۷-۱۳۸۸ ۰۹:۰۴ عصر)paiz نوشته شده: </p>
<p>
<p>
</p>
<p> </p>
<p> سلام دوست عزیز.این میانگین دوست من بود.معدلش هم حدود شما بود از دانشگاه اصفهان رشته کارشناسی نقشه برداری بود ارشد عمران داد.واسه همینه میگم فقط با میانگین نمیشه نظر داد و معدل و دانشگاه کارشناسی و درصد هر درس و تراز هر درس هم تاثیر داره</p>
<p>
</p>
<p> </p>
<p>شما دوستتون که از نقشه برداری اومد عمران معدلش با ضریب کمتر وارد نشد ؟؟؟؟؟</p>
<p>هیچ فرقی نداره؟</p>
سلام خسته نباشی من خیلی امسال خوندم و نسبت به خوندنم از امتحانم راضی نبودم وقت کم آوردم استرس دارم که قبول نشم میشه رتبه احتمالی منو حدس بزنین زبان 10% ریاضی 0 مکانیک جامدات60% خاک وپی50% سیالات 35% طراحی 10 % معدلم 14 است امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟