جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
RE: کنکور کارشناسی ارشد عمران سال 89 را چطور ارزیابی کردید؟؟
سلام بچه ها لطفا اگر میشه به من هم بگید با این درصد ها قبول میشم؟ 14 تا زبان
9 تا ریاضی
12 تا جامدات
8 تا خاک
9 تا سیالات
8 تا طراحی زدم
زیاد نمیشه روشون حساب کرد...یعنی نمی دونم چندتا درست زدم
به نظرتون میانگن امسال چنده؟
<p><span style="font-size: small;">سلام دوستان </span></p>
<p><span style="font-size: small;">من فکر کنم امسال خیلی نسبیه،یعنی پارسال کسی مثلا 35%میانگین میزد میدونست تقریبا 500 میاره،اما امسال همه چیز به بقیه بستگی داره...من نگرانم...نگران از اینکه آسون بود ولی درصد میانگین من خیلی بالا نیست</span></p>
<p><span style="font-size: small;">زبان 24 تا</span></p>
<p><span style="font-size: small;">ریاضی 7 تا</span></p>
<p><span style="font-size: small;">جامدات 10تا</span></p>
<p><span style="font-size: small;">خاک 11تا</span></p>
<p><span style="font-size: small;">سیالات 7تا</span></p>
<p><span style="font-size: small;">واقعا حسرت تو دلم مونده...یک سال زحمت کشیدم،جون کندم،اما آخرش هیچی...تکلیف آدمو که مشخص نمیکنن ، من همه درسا رو خوندم،ریاضی، هیدرولیک...اما تو2-3 ماه آخر و تو جمع بندی گذاشتمشون کنار...چه میدونستیم میخوان اینقدر آبکی بدن... گفتم اگه مثل سالهای قبله سخت میدن...</span></p>
<p><span style="font-size: small;">؟اگه یه دور تو جمع بندی هیدرولیک و ریاضیو میخوندم الان خیلی راضی بودم...اگه قرار بود کنکور عمران تخصصی بشه ،پس چرا دقیقا درسای مشترک با رشته های دیگه مثل زبان،ریاضی ، هیدرولیک ، مقاومت رو آسون دادن</span><span style="font-size: small;">؟</span></p>
<p><span style="font-size: small;">اصلا معلوم نیست سرنوشت ما دست کیه؟</span></p>
<p>سلام دوستان لطفا هركي جواب سوال شعاع انحنا و درجه نامعيني ميدونه بگه من درجه نامعني 8 شد و شعاع انحا گزينه 2 شد. من سال اولم است امسال ولي باتوجه به اضافه شدن 6 درس و نبود منابع مناسب و وقت كافي گمان مينم اگرچه سولات 2-3 درس بيش از حد اسان بود ولي سوالات ساير دروس جديد بودند و فكر ميكنم اگر ميانگين فبو لي هاي امسال پايين ار از پارسال نباشد بيشتر نيست يعني با يك ميانگين حدود 32 و معدل 15 ميشه زير 1000 شد اميوارم همين طور باشه لطفا نظر خودتون را هم بگيد</p>
[color=#FF0000][size=medium]سلام OOOO
در مورد شعاع انحنا نمیدونم دقیقا کدوم گزینه منظورت.کیلیدا فرق میکنه.ولی اگه اون سوالی که دو تا نیرو گذاشته بود و گقته بود بچسبه زمین دقیقا بخوام بهت بگم سوال 506 کتاب استادم دکتر فنایی هستش.
در مورد درجه نامعینی من خودم بین 13 و 15 شک داشتم.و 13 رو زدم.8تا خیلی خیلی واسش کم بود.از روش حلقه رفتم.یا 11 در میاوردم.یا 14.
میخوام مقاومت امسال رو بگم که میشه گفت چندتا سوالش کپی کتاب استادم دکتر فنایی بود.
اون سوال کا میله خم داشت و گفته بود بچسبه زمین.سوال شماره 506 کتاب دکتر.
سوال تیر طره که ی لنگر داده بود و گفته بود انحناش چنده... شبیه سوال 557
سوال مثلث که محل حداگر تنش برشی رو میخواست کپ سوال 726
سوالی که دوتا مقطع جدار نازک باز داده بود و مقایسه ظرفیت پیچشی میخواست شبیه تست 339...
این شبیه ها یعنی اگه اینارو یک دور نگاه مینداختی سر جلسه سریع میزدی
البته بعضی ها میتونن این انتقاد رو بکنن که کتابش 1500 تا تست داره.خوب معلومه که 4تا سوالم ازش بیاد.این درسته.ولی توجه کنید که این سوالایی که ازش اومده جز سوالات آسونشه.شما نمیخواد همشو بخونی.آسوناشو بخون.خیلی لذت داره که شب آزمون حتی یکی از سوالای آزمون رو نگاه کرده باشی.منظورم تست 506 کلی روحیه گرفتم
منم درجه نا معینی را 8 در آوردم
اگه میدونستم اینقد آسون میدن حتما سیالات را حذف نمیکردم و تحلیل و مقاومت را بیشتر میخوندم
نمیدونم آخرش میخواد چی بشه واقعا همه گیج شدن اصلا معلوم نیست با چه میانگینی زیر هزار میشی
من خودم پیش بینی میکنم که 1500 بشم و اصلا هم برام مهم نیست که قبول بشم یا نه
فعلا که فقط باید چسبید به کار که از همه چیز واجب تره
<p>سلام shervin_blueman لطفا ممكنه اسم انتشارات كتاب فنايي لطف كني من فقط تحليل فنايي رو خونده بودم كه هيچ تست مستقيم يا نسبتا مستقيمي ازش داده نشده بود . اما منظور از گزينه 2 12 ضربدر m برروي eaبتوان 4 است و همچنين اگر پاسخ اين سوالم را هم بدهي بسيار ممنون مي شوم سوالي كه دوتا نيروي m و p داده بود و نسبت اونها را ميخواست من خودم زدم كه m چون اثري ندارد صفر مي شود نسبت با همه اين احوال اگر منظورت از شماره هايي كه ذكر كردي سخت نبودن كنكور امسال است و لي من بر اين اساس مي گويم كسي پارسا به اندازه 2 درس مقاومت و تحليل وقت مي گذاشت مي توانست حداكثر 200 درصد بزنه و ضمن اينكه چون اين درس ها داراي منابع مطالع جامع تري هستند ، خوب حالا شما اين را با فردي مي خوايد مقايسه كنيد درصد هاش كه براي زدن نصف اين درصد لا اقل هون قدر وقت گزاشته ثانياً كسي كه پارسال فقط تونسته بود سيالات 30 درصد بزنه سيالاتي كه چندين سال است مي ايد مي خواهي با 30درصد كسي مقايسه كني كه تنها منبه مطالعه اش براي هيدروليك تنها 2 ماه قبل از كنكور به چاپ رذسيده و ضمنا من خبر ندارم ولي فكر نميكنم اين كتابهاي جديد را اصلا غير تهران پيدا كرد لطفا نظر خوتون هم در اين مورد ذكر كنيد</p>
<p><span style="font-size: small; font-family: Times New Roman;">با سلام براي كمك به بحث ميخواهم نمونه كارنامه اي از 87 را نشان دهم زبان 6.66 رياضيات 50 مقاومت مصالح 30 تحليل 60 خاك 51.66 سيالات 18.33 معدل اعمال شده (يعني معدل اعلام شده كمتر بوده) 16.08 رتبه 749 ميانگين درصد ها 36.1 به نظر شما امسال در مقايسه با 87 كه اسانتر از 88 بوده چطور است </span></p>
<p>
(۱۱-۳۰-۱۳۸۸ ۰۵:۳۳ عصر)nelson نوشته شده: </p>
<p><span style="font-size: small; font-family: Times New Roman;">با سلام براي كمك به بحث ميخواهم نمونه كارنامه اي از 87 را نشان دهم زبان 6.66 رياضيات 50 مقاومت مصالح 30 تحليل 60 خاك 51.66 سيالات 18.33 معدل اعمال شده (يعني معدل اعلام شده كمتر بوده) 16.08 رتبه 749 ميانگين درصد ها 36.1 به نظر شما امسال در مقايسه با 87 كه اسانتر از 88 بوده چطور است </span></p>
<p>
</p>
<p>به نظر من امسال با ایندرصد ها بین 1000 تا 1200 رتبه میشه آورد</p>
<p> </p>