جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
RE: کنکور کارشناسی ارشد عمران سال 89 را چطور ارزیابی کردید؟؟
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">سلام به همگی </span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">به نظر من زبان و ریاضی فوق العاده ساده بود مقاومت و هیدرو لیک هم ساده بود خاک و پی و سیالات بد نبود سوالهای تحلیل بد بود 3 تا انرژی داده بود </span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">طراحی هم واقعا چرت بود با اینکه من فولاد بتنم بد نبود ولی کلا 6 تا بیشتر نزدم راه و روسازی هم که نخونده بودم در مجموع</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">تعداد تستایی که زدم</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">زبان15</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">ریاضی12</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">جامدات14</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">خاک11</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">سیالات11</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">طراحی6</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">فکر می کنم رتبه حدودا 500 بیارم<br /></span></p>
سلام و خسته نباشید به همه ی ارشدی ها.
سوالات زبان فوق العاده اسان بود و ریاضی هم که اسان تر.
ولی تحلیل مشکل بود.
خاک و پی هم معمولی بود.
مقاومت اسان بود.
در کل با توجه به آسونی سوالها فکر میکنم برای قبولی باید 40 به بالا زده باشیم.
ازمون در یزد ساعت 15 شروع شد.نمی دونم چرا.
ولی هنوز 2 ساعت از ازمون گذشته بود که سالن خلوت شد.
و ما امیدوارتر.
felez, چه كنكوري اگه درس اضافه كردن چرا زبان و رياضيو آسون گرفتن اين موضوع نشان دهنده فقر عمي مسئول سئولات بوده و ترس از غير عمراني ها بود من 14رياضي 18 جامدات 18 سيالات 14 خاك 7 طراحي 10 زبان زدم اه زير 500 نشم هيچ راهي واسه ادامه زندگي ندارم احتمالا با تعاريف شنيده كليم غلط زدم
[size=medium]سلام به همه مهندسان آینده مملکت (راستی چه خبره.این همه مهندس عمران؟اونوقت همه اینا فردا میخوان وارد بازار کار بشن؟)بگذریم...
در حین آزمون خوشحال بودم.چون خوب تست میزدم.ولی بعدش دیدم اااااااا.همه مثل من خوب زدن.اینه که همچینی حس خوبی ندارم.
زبان 10تا ریاضی 3تا تحلیل مقاومت 15تا خاک 8تا سیالات هیدرولیک 13/14تا طراحی 8تا
سوالای طراحی (فولاد و بتن) بی کلاس بود.اصلا حال نکردم. خاک و پی هم که نگو.
اینو بگم.برای اولین بار اینجوری بود که دقیقا فونت آزمون با فونت آزمونای پارسه یکی بود.سر جلسه مخصوصا وقتی داشتم تستای سیالات رو میزدم احساس میکردم که دارم پارسه امتحان میدم.
آقا امید به خدا این فک کنم دفه اولیه که کنکور رات اینجرری با این سبک جدید میگیرند رتبه همه ما ها به نسبت میانگین کل محاسبه میشه پس پیش قضاوت فایده ای نداره
امیدوارم همه هرچی حقشون باشه را بگیرن
michel جان تهران هم ساعت 3شروع شد.با نظرت در مورد میانگین 40 موافقم ولی نه کاملا.فک کنم با 35 هم بشه رتبه سه رقمی اورد.من امسال از مهر ماه شروع کردم.فک کنم میانگین 30 رو راحت بیارم.پارسال هویج رفتم آزمون دادم.رتبم شد 23 هزار.پس اگه رتبه 22999 هم بیارم باید از خودم راضی باشم.مگنه؟؟؟؟
[color=#FF0000]راستیییییی. تحلیل ی سوال داده بود که نیروی عضو D6 رو پیدا کنید.من هرچقدر گشتم پیداش نکردم.آسون بودا.حرارت هیچ تاثیری رو سازه نمیگذاشت.
<p>زبان خیلی آسون بود من 15تا زدم ریاضی معمولیبود 3تا زدم طراحی 10 تا سیالات و هیدرولیک 11تا خاک و ÷ی 10 تا و طراحی 13 تا زدم در کل نسبت به پارسال خیلی آسون بود</p>
سلام بجه ها ، خسته نباشین
فکر می کنین با این تعداد سوالایی که زدم چه رتبه ای بیارم (با در نظر گرفتن حداکثر 9 غلط) ؟
زبان 14 -ریاضی 7 -جامدات 11 -خاک 6 -سیالات 11 -طراحی 6
اصلا جایی قبول می شم !!!!!؟؟؟؟