[-]
آخرین ارسالی ها
راهنماي تصويري محاسبه و اجراي سقف هاي تيرچه و بلوك
شروع کننده:mmrrss آخرین ارسال توسط:mmrrss پاسخ ها:0 جزوات درسی مشاهده:46 زمان:امروز
معرفی تمام گرایشهای کارشناسی ارشد عمران
شروع کننده:ali_mh852 آخرین ارسال توسط:mmrrss پاسخ ها:21 گرایشهای ارشد مشاهده:13232 زمان:امروز
8 ساعت آموزش ویدئویی کاربردی Google SketchUp
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 متفرقه معماری مشاهده:44 زمان:امروز
دانلود نقشه معماری و سازه ساختمان 5 طبقه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:31 زمان:امروز
دانلود نقشه معماری یک طبقه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:21 زمان:امروز
دانلود فیلم آموزش تری دی مکس در معماری
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:sonya پاسخ ها:1 متفرقه معماری مشاهده:125 زمان:دیروز
جملات زیبا
شروع کننده:ali reza 1111 آخرین ارسال توسط:felez پاسخ ها:28 گفتگوی آزاد مشاهده:2124 زمان:دیروز
دانلود ۱۲ عکس زیبا از نمونه های راندو شده
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 متفرقه معماری مشاهده:87 زمان:۲-۲۷-۱۳۹۱
دانلود نقشه جزئیات سازه فلزی
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:108 زمان:۲-۲۷-۱۳۹۱
سوال در مورد لند با گوگل ارث
شروع کننده:behnamy آخرین ارسال توسط:felez پاسخ ها:3 نرم افزارهای نقشه برداری و راهسازی مشاهده:174 زمان:۲-۲۷-۱۳۹۱

منابع , آزمون , برنامه ریزی کنکور سراسری   معرفی منابع و آزمون و برنامه ریزی و بحث درمورد کنکور ارشد سراسری
آغاز کننده sobhan_pj
ارسال ها 367
بازدید ها 191803
موضوع بسته شده 

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کنکور کارشناسی ارشد عمران سال 89 را چطور ارزیابی کردید؟؟
نویسنده پیام
mmmm
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: اسف ۱۳۸۸
اعتبار: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #91
RE: کنکور کارشناسی ارشد عمران سال 89 را چطور ارزیابی کردید؟؟
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">دوستان گرامی من با میانگین بالای 50درصد امید ندارم به قبولی.شما چه جور امید دارین که قبول شین؟کنکورخیلی آسون بود.</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">من 2سال کنکور دادم .پارسه هم شرکت کرده بودم واز این آسون تر ندیده بودم..</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">حداقل های من:</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">زبان:75 </span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">ریاضی:65</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">جامدات:40</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">هیدرولیک:80</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">خاک :20&nbsp;</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">طراحی:2</span>0</p>
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۸:۱۳ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

miiile
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: بهم ۱۳۸۸
1 بار تشکر شده در 1 پست
شماره ارسال: #92
<p><span style="font-size: small;">منم سوال جت آب رو 4/1875 بدست آوردم...</span></p>
<p><span style="font-size: small;">&nbsp;</span><span style="font-size: small;"></span><span style="font-size: small;">&nbsp;</span><span style="font-size: small;">آزمایش برش پره هم از اون جایی که روی رس نرم انجام میشه و رس نرم هم تحکیم نیافته است</span><span style="font-size: small;">&nbsp; میشهuu&nbsp; </span></p>
<p><span style="font-size: small;">اون یکی هم رادیکال جی میشه..</span></p>
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۸:۵۳ صبح
felez
آفلاین
کاربر فعال ( مهندس انجمن)

تاریخ ثبت نام: مهر ۱۳۸۸
31 بار تشکر شده در 29 پست
شماره ارسال: #93
<p>
(۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۸:۱۳ صبح)mmmm نوشته شده:  </p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">دوستان گرامی من با میانگین بالای 50درصد امید ندارم به قبولی.شما چه جور امید دارین که قبول شین؟کنکورخیلی آسون بود.</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: medium;">من 2سال کنکور دادم .پارسه هم شرکت کرده بودم واز این آسون تر ندیده بودم..</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">حداقل های من:</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">زبان:75 </span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">ریاضی:65</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">جامدات:40</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">هیدرولیک:80</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">خاک :20&nbsp;</span></p>
<p style="text-align: right;"><span style="font-size: small;">طراحی:2</span>0</p>
<p>
</p>
<p>شما دیگه خیلی نا امیدی اگه منظورت قبول شدن تو شریف هست بهت حق میدم</p>
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۹:۵۱ صبح
salar_sh
آفلاین
کاربر خودمونی
*

تاریخ ثبت نام: اسف ۱۳۸۸
1 بار تشکر شده در 1 پست
شماره ارسال: #94
سلام.به نظرتون كسي با ميانگين بين حداقل 35 و حداكثر 40 حدودا چه رتبه اي مياره؟ [
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۳:۳۷ عصر
pioggia
آفلاین
کاربر نیمه فعال

تاریخ ثبت نام: دي ۱۳۸۸
16 بار تشکر شده در 14 پست
شماره ارسال: #95
<p>
<p dir="rtl">
</p>
<p dir="rtl">&nbsp;</p>
<p dir="rtl"><span style="font-size: medium;">میشه بگی این درصدها&nbsp; رو از کدوم منبع تونستی حساب کنی؟هنوز کلید سوالات نیومده!! کسی که دو سال کنکور داده بهتر از هر کسی میدونه که کنکور یه رقابته.اسون و سختش تغییر چندانی نداره.دقت و تمرکز و درست زدن مهمه.اگه این درصدهایی که گفتی مال شماست راحت زیر 500 هستی.خواهشا الکی اینجا فاز منفی ندید و تخریب روحیه نکنید.یه زبان و ریاضی امسال اسون بوده هی نفوذ بد میزنید.اخه دوستان من خیلی ها هستن که کلا زبان رو حذف کرده بودن.اونا کف دستشون رو بو نکرده بودن که امسال اسونه.بعد جلسه فهمیدن.یه سری ریاضی نخوندن.یه سری پی خوندن هیدرولیک رو نخوندن.من خودم تحلیل نخونده بودم 4تا از اسوناشو زدم بقیه رو از مقاوت زدم که راحت تر بود حالا یکی بیاد نصف تحلیل بزنه و نصف مقاومت بعدش اون سوالات انرژی غلط در بیاد چی میشه؟ من جلو میوفتم شنیدم یه سوال تحلیل هم قراره حذف شه اونی که میگن b6 بوده.اینم باز به نفع من شده.البته این مثال رو همین جوری زدم که بیشتر درک کنید. سوالات 50 50 که تو کنکور بود رو خیلی ها زدن نصف اونا درست زدن نصفشون غلط.بازم اونایی که نزدن جلوترن. اونایی که فولاد بتن خوندن و راه و روسازی نخوندن. راه سوالاش به مراتب از همه اینا اسون تر بود. همه ی این جوانب رو باید در نظر گرفت حتی باید کلید سنجش هم در نظر گرفت بارها شده چند سوال رو جواب اشتباه در اورده کاریشم نمیشه کرد.بعد هم به درشت بودن اعداد درصد ها نگاه نکنید کسی که سیالات و خاک رو هر کدوم 50 زده باشه بازم با این دوستمون که 80 به 20 زده برابره. اگه این طوری بخواهیم هی ایه یاس بخونیم نمیشه اینو قبول کنیم که این کنکوری که دادیم اگه میشد بر می گشتیم به عقب همون سر جلسه بازم همین شکلی می دادیم که الان دادیم.فرقی نمیکرد. از خودتون راضی باشید و قصد افزایش روحیه و مثبت کردن فضای اینجا رو به دوش بکشیم.منم میتونم بیام یه سری درصد بدم همه بالای 80 بگم حیف شد با این میانگین مجاز نمیشم. زشته واقعا..........</span></p>
<p dir="rtl"><span style="font-size: medium;">در ضمن کنکور 85 هم کنکور اسونی بود.دوستان حتما یکبار این ازمون رو زدن.اون سال با میانگین&nbsp;48 رتبه 310 گرفته یکی از دوستانم..........</span></p>
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۶:۳۵ عصر
تشکر شده توسط : paiz
vectore
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #96
دوستان عزیز خسته نباشید .کنکور هم تمام شد من سال دیگه می خوام ازمون بتدم اگه میشه شما که تجربه دارید بفرمایید از چه منابعی برای مطالعه برای کنکور استفاده کنم البته هنوز درسا تموم نشده و 2 ترم دیگه مونده .
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۷:۵۹ عصر
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

felez
آفلاین

تاریخ ثبت نام: مهر ۱۳۸۸
31 بار تشکر شده در 29 پست
شماره ارسال: #97
تمام حرفای pioggia را تایید میکنم هر کنکوری حالت خاص خودش را داره حتی کنکور آسون دادن به نظرم کمی از دادن کنکور سخت نیست چون نباید طمع کنی و همه را بزنی من خودم حدود 20 تا زبان زدم اما اینو تبدیل به درصد نمیکنم چون هرکسی فکر میکنه خودش همه را درست زده درضمن با توجه به میانگین کل رتبه میاد آقایون وخانم های عزیز اگر از خودتون و درس خوندنتون راضی باشید کافی هستش باور کنید هیچ کس تا روز نتایج نمیتونه پیش بینی کنه که چه کسی چه رتبه ای را میاره
همه چیز تموم شده پس صبور باشید و امیدوار
<p>
(۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۷:۵۹ عصر)vectore نوشته شده:  دوستان عزیز خسته نباشید .کنکور هم تمام شد من سال دیگه می خوام ازمون بتدم اگه میشه شما که تجربه دارید بفرمایید از چه منابعی برای مطالعه برای کنکور استفاده کنم البته هنوز درسا تموم نشده و 2 ترم دیگه مونده .
</p>
<p>شما میتونی به این تاپیک بری http://forum.icivil.ir/showthread.php?ti...n=lastpost و از بحث هایی که قبل کنکور بچه ها میکردن استفاده کنی</p>
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۸:۱۸ عصر
تشکر شده توسط : pioggia , vectore
paiz
آفلاین

22 بار تشکر شده در 21 پست
شماره ارسال: #98
ای ول pioggia
حرفاتو قبول دارم .
این یه رقابت بود که به همه بستگی داره و فقط از روی عملکرد یه نفر نمیشه نتیجه گیری کرد. تا رتبه ها نیاد هیچی معلوم نیست.بهتره هر سر خودمونو با یه کاری گرم کنیم.مثلا واسه آزاد بخونیم یا نرم افزار جدید یاد بگیریم.یه بریم دنبال کار...خلاصه بیکار نشستن و فکر کردن بی فایده است
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۸:۵۴ عصر
تشکر شده توسط : pioggia
nelson
آفلاین
کاربر خودمونی
*

3 بار تشکر شده در 2 پست
شماره ارسال: #99
<p>كسي ميدونه دفترچه سوالاي 89&nbsp; رو از كجا گير اورد</p>
<p>&nbsp;كليد خالي كه به درد نمي خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/</p>
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۲ عصر
shervin_blueman
آفلاین
farshid_dardaei

44 بار تشکر شده در 10 پست
شماره ارسال: #100
<p>
(۱۲-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۲ عصر)nelson نوشته شده:  </p>
<p>كسي ميدونه دفترچه سوالاي 89&nbsp; رو از كجا گير اورد</p>
<p>&nbsp;كليد خالي كه به درد نمي خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/</p>
<p>
</p>
<p>دوست عزیز&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; سنجش کلید رو همراه با دفترچه سوالات میده بیرون</p>
<p>
<p>
</p>
<p style="text-align: center;">همه این درصد ها و همه این حرف ها یک طرف&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p>
<p style="text-align: center;">اینکه این دوستمون گفته حداقل درصد های من... هم یک طرف دیگه</p>
۱۲-۴-۱۳۸۸ ۰۱:۲۳ صبح
موضوع بسته شده