[-]
آخرین ارسالی ها
راهنماي تصويري محاسبه و اجراي سقف هاي تيرچه و بلوك
شروع کننده:mmrrss آخرین ارسال توسط:mmrrss پاسخ ها:0 جزوات درسی مشاهده:43 زمان:امروز
معرفی تمام گرایشهای کارشناسی ارشد عمران
شروع کننده:ali_mh852 آخرین ارسال توسط:mmrrss پاسخ ها:21 گرایشهای ارشد مشاهده:13231 زمان:امروز
8 ساعت آموزش ویدئویی کاربردی Google SketchUp
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 متفرقه معماری مشاهده:44 زمان:امروز
دانلود نقشه معماری و سازه ساختمان 5 طبقه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:31 زمان:امروز
دانلود نقشه معماری یک طبقه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:21 زمان:امروز
دانلود فیلم آموزش تری دی مکس در معماری
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:sonya پاسخ ها:1 متفرقه معماری مشاهده:125 زمان:دیروز
جملات زیبا
شروع کننده:ali reza 1111 آخرین ارسال توسط:felez پاسخ ها:28 گفتگوی آزاد مشاهده:2124 زمان:دیروز
دانلود ۱۲ عکس زیبا از نمونه های راندو شده
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 متفرقه معماری مشاهده:87 زمان:۲-۲۷-۱۳۹۱
دانلود نقشه جزئیات سازه فلزی
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:107 زمان:۲-۲۷-۱۳۹۱
سوال در مورد لند با گوگل ارث
شروع کننده:behnamy آخرین ارسال توسط:felez پاسخ ها:3 نرم افزارهای نقشه برداری و راهسازی مشاهده:174 زمان:۲-۲۷-۱۳۹۱

پروژه های دانشجویی مهندسی عمران   معرفی و دانلود پروژه های دانشجویی و گزارش کارها و کارآموزی ها
آغاز کننده mks_engineer
ارسال ها 3
بازدید ها 790
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهندسین:»»»»» کمک کمک کمک
نویسنده پیام
mks_engineer
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: مرد ۱۳۹۰
اعتبار: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #1
Lightbulb مهندسین:»»»»» کمک کمک کمک
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دانشجویان عمران-عمران و معماری و . . .:
من محمد خواجه شاهکوهی هستم 15 ساله از شهرستان گرگان. من عاشق عمران هستم و تمام زندگیم شدهه تحقیق درباره ی این رشته ی کاربردی , من امسال در رشته ی ریاضی فیزیک درس خواهم خواند. البته همیشه هم نمرات ریاضیات و فیزیکم 20 بوده. راستش دوستان من دیگه از تحقیق خسته شدم , دوست دارم در کنار درس خواندنم من هم به سمت عمران قدم بردارم. من وقتی به نقشه های شما نگاه میکنم خیلی دوست دارم بفهمم منظورتون از این علامت ها چیه یعنی هرچی بخودم فشار میارم متوجه نمیشم. حالا دیگه موندم چیکار کنم . شاید فکر کنید که هنوز زوده اما به اعتقاد من اگه بخوایی یک مهندس سازه ی موفق باشی باید از قبل ورود به دانشگاه محاسبا و یا حداقل پایه ای از عمران رو بلد باشی.
حالا اگه براتون امکان داره راهی رو که فکر میکنید برای آینده ی من بهتره رو به من معرفی کنید و بگید که چجوری میتونم اولین قدم رو بردارم.
Heart
با آرزوی صحت و سلامتی و اینکه روزی قدرت عمرانیه دنیا رو در دستان با کفایت ما باشه
۵-۲۲-۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

M.sh
آفلاین
مدیر ارشد انجمن

تاریخ ثبت نام: مرد ۱۳۸۹
129 بار تشکر شده در 87 پست
شماره ارسال: #2
RE: مهندسین:»»»»» کمک کمک کمک
به عقیده من شما اول باید سعی کنی دانشگاهی قبول بشی که زمینه را برای پیشرفت در رشته مورد علاقه شما محیا کند و این به جز با تلاش برای قبول شدن در دانشگاه های معتبر سراسری یا آزاد نمیباشد
اگر علاقه دارید که درمورد عمران کاربردی تر بدانید کتابهای فنی و حرفه ای بهترین ها هستند که از لینک زیر در سایت قابل دسترسی میباشند
http://www.icivil.ir/omran/jozve/fani/
۵-۲۳-۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ صبح
javad22
آفلاین
کاربر خودمونی
*

تاریخ ثبت نام: بهم ۱۳۸۸
17 بار تشکر شده در 11 پست
شماره ارسال: #3
RE: مهندسین:»»»»» کمک کمک کمک
(۵-۲۲-۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ عصر)mks_engineer نوشته شده:  با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دانشجویان عمران-عمران و معماری و . . .:
من محمد خواجه شاهکوهی هستم 15 ساله از شهرستان گرگان. من عاشق عمران هستم و تمام زندگیم شدهه تحقیق درباره ی این رشته ی کاربردی , من امسال در رشته ی ریاضی فیزیک درس خواهم خواند. البته همیشه هم نمرات ریاضیات و فیزیکم 20 بوده. راستش دوستان من دیگه از تحقیق خسته شدم , دوست دارم در کنار درس خواندنم من هم به سمت عمران قدم بردارم. من وقتی به نقشه های شما نگاه میکنم خیلی دوست دارم بفهمم منظورتون از این علامت ها چیه یعنی هرچی بخودم فشار میارم متوجه نمیشم. حالا دیگه موندم چیکار کنم . شاید فکر کنید که هنوز زوده اما به اعتقاد من اگه بخوایی یک مهندس سازه ی موفق باشی باید از قبل ورود به دانشگاه محاسبا و یا حداقل پایه ای از عمران رو بلد باشی.
حالا اگه براتون امکان داره راهی رو که فکر میکنید برای آینده ی من بهتره رو به من معرفی کنید و بگید که چجوری میتونم اولین قدم رو بردارم.
Heart
با آرزوی صحت و سلامتی و اینکه روزی قدرت عمرانیه دنیا رو در دستان با کفایت ما باشه

سلام

اول اینکه با این سنت فعلا زوده بخوای برای آینده ت برنامه ریزی کنی اون هم اینطور چون دنیا هزار اتفاقه و ممکنه اتفاقی رخ بده و مجبور بشی یا خودت بخوای پا روی علایقت بذاری، اینو گفتم که اگه به این رشته نرسیدی زیاد ناراحت نشی

دوم اینکه به نظرم از بین رشته های دانشگاهی رشته خوبی رو انتخاب کردی که هم گسترده است و هم اینکه خلاقیت و فکر تو این رشته حرف اول رو می زنه (اگه رو بازی های فکری هم کار کنی موفق تری، این نظر منه چون ذهنت رو بازتر می کنه)

سوم کتاب های فنی و حرفه ای و مستندهای عمرانی هم تو این راه می تونه بهت کمک کنه

چهارم مشاهده

پنجم اون علامت هایی که گفتی تو نقشه ها هست، خودم هم نمی دونم چیه Big Grin
۵-۲۳-۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ صبح
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: