| پروژه های دانشجویی مهندسی عمران معرفی و دانلود پروژه های دانشجویی و گزارش کارها و کارآموزی ها |
|
|
رتبه موضوع:
- 0 رای - 0 میانگین
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
مهندسین:»»»»» کمک کمک کمک
|
| نویسنده |
پیام |
mks_engineer
کاربر درحال پیشرفت

تاریخ ثبت نام: مرد ۱۳۹۰
اعتبار: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
|
مهندسین:»»»»» کمک کمک کمک
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دانشجویان عمران-عمران و معماری و . . .:
من محمد خواجه شاهکوهی هستم 15 ساله از شهرستان گرگان. من عاشق عمران هستم و تمام زندگیم شدهه تحقیق درباره ی این رشته ی کاربردی , من امسال در رشته ی ریاضی فیزیک درس خواهم خواند. البته همیشه هم نمرات ریاضیات و فیزیکم 20 بوده. راستش دوستان من دیگه از تحقیق خسته شدم , دوست دارم در کنار درس خواندنم من هم به سمت عمران قدم بردارم. من وقتی به نقشه های شما نگاه میکنم خیلی دوست دارم بفهمم منظورتون از این علامت ها چیه یعنی هرچی بخودم فشار میارم متوجه نمیشم. حالا دیگه موندم چیکار کنم . شاید فکر کنید که هنوز زوده اما به اعتقاد من اگه بخوایی یک مهندس سازه ی موفق باشی باید از قبل ورود به دانشگاه محاسبا و یا حداقل پایه ای از عمران رو بلد باشی.
حالا اگه براتون امکان داره راهی رو که فکر میکنید برای آینده ی من بهتره رو به من معرفی کنید و بگید که چجوری میتونم اولین قدم رو بردارم.

با آرزوی صحت و سلامتی و اینکه روزی قدرت عمرانیه دنیا رو در دستان با کفایت ما باشه
|
|
| ۵-۲۲-۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ عصر |
|
|
تشکر شده توسط : |
|
|
فروشگاه تخصصی عمران و معماری
|
|
|
javad22
کاربر خودمونی

تاریخ ثبت نام: بهم ۱۳۸۸
اعتبار: 0
17 بار تشکر شده در 11 پست
|
RE: مهندسین:»»»»» کمک کمک کمک
(۵-۲۲-۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ عصر)mks_engineer نوشته شده: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دانشجویان عمران-عمران و معماری و . . .:
من محمد خواجه شاهکوهی هستم 15 ساله از شهرستان گرگان. من عاشق عمران هستم و تمام زندگیم شدهه تحقیق درباره ی این رشته ی کاربردی , من امسال در رشته ی ریاضی فیزیک درس خواهم خواند. البته همیشه هم نمرات ریاضیات و فیزیکم 20 بوده. راستش دوستان من دیگه از تحقیق خسته شدم , دوست دارم در کنار درس خواندنم من هم به سمت عمران قدم بردارم. من وقتی به نقشه های شما نگاه میکنم خیلی دوست دارم بفهمم منظورتون از این علامت ها چیه یعنی هرچی بخودم فشار میارم متوجه نمیشم. حالا دیگه موندم چیکار کنم . شاید فکر کنید که هنوز زوده اما به اعتقاد من اگه بخوایی یک مهندس سازه ی موفق باشی باید از قبل ورود به دانشگاه محاسبا و یا حداقل پایه ای از عمران رو بلد باشی.
حالا اگه براتون امکان داره راهی رو که فکر میکنید برای آینده ی من بهتره رو به من معرفی کنید و بگید که چجوری میتونم اولین قدم رو بردارم.

با آرزوی صحت و سلامتی و اینکه روزی قدرت عمرانیه دنیا رو در دستان با کفایت ما باشه
سلام
اول اینکه با این سنت فعلا زوده بخوای برای آینده ت برنامه ریزی کنی اون هم اینطور چون دنیا هزار اتفاقه و ممکنه اتفاقی رخ بده و مجبور بشی یا خودت بخوای پا روی علایقت بذاری، اینو گفتم که اگه به این رشته نرسیدی زیاد ناراحت نشی
دوم اینکه به نظرم از بین رشته های دانشگاهی رشته خوبی رو انتخاب کردی که هم گسترده است و هم اینکه خلاقیت و فکر تو این رشته حرف اول رو می زنه (اگه رو بازی های فکری هم کار کنی موفق تری، این نظر منه چون ذهنت رو بازتر می کنه)
سوم کتاب های فنی و حرفه ای و مستندهای عمرانی هم تو این راه می تونه بهت کمک کنه
چهارم مشاهده
پنجم اون علامت هایی که گفتی تو نقشه ها هست، خودم هم نمی دونم چیه
|
|
| ۵-۲۳-۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ صبح |
|
|
تشکر شده توسط : |
|